Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ρολό μοσχάρι με τυρί

Της Κατερίνας Γαλάνη

Υλικά: 6 λεπτές φέτες...
μοσχάρι (σνίτσελ)-3 κουταλιές γαλέτα-100 γραμ. ροκφόρ-100 γραμ. μπέικον-100 γραμ. κεφαλογραβιέρα-3/4 κόκκινο κρασί-3 κουταλιές σούπας κοφτές μαργαρίνη η λαδι-1 αυγό-μαϊντανό ψιλοκομμένο-σκόνη σκόρδου-αλάτι πιπέρι.
Εκτέλεση: Πλένεις στραγγίζεις και ρίχνεις αλάτι, πιπέρι, λίγη σκόνη σκόρδου , στη μια πλευρά της φέτας, σε ένα μπολ ανακατεύεις την κεφαλογραβιέρα τριμμένη, το ροκφόρ, την γαλέτα, το μαϊντανό, το μπέικον ψιλοκομμένο, το αυγό, βάζεις σε κάθε φέτα κρέας , 1-2 κουταλιές σούπας μίγμα, το τυλίγεις και στερεώνεις με οδοντογλυφίδες, όταν τα ετοιμάσεις όλα, τα τσιγαρίζεις στο βούτυρο, τα σβήνεις με κρασί και αφήνεις να βράσουν.

(ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΡΟΚΦΟΡ ΒΑΛΤΕ ΑΛΛΟ ΜΑΛΑΚΟ ΤΥΡΙ)